עשרה טבחים חדשים הוכשרו במסגרת קורס הטבחות הראשון מטעם "עובדים ביחד"

בשבוע שעבר הסתיים קורס טבחות לצעירים שנערך במסגרת יוזמת "עובדים ביחד". מטרת הקורס היתה להכשירם לעבודה כטבחים במסעדות איכותיות בנגב, לחברם עם מעסיקים ולהעניק להם הכשרה מקצועית ומעשית לצד השתלבות בעולם הקולינריה המקומי.

קורס ההכשרה התקיים על ידי קיצ'ן סטודיו וכבר במהלכו הועסקו הצעירים במשרה מלאה אצל מעסיקים בעלי מסעדות, קיבלו מנטורינג מצוות מלווים והכנה לעולם התעסוקה. הצעירים שסיימו את הקורס ועמדו בו בהצלחה זכו לתעודה של Alacarte  ו- Food Revolution. טקס הסיום שהתקיים במתחם הקטר בבאר שבע כלל הכנת מנות שונות על ידי בוגרי הקורס והענקת תעודות. לאורך כל הדרך נשמר קשר חם והדוק בין המעסיקים לבין מפעילי התכנית מטעם ארץעיר, וכך היו המעסיקים מעורבים בתהליך ההכשרה והתאימו את המשימות שניתנו לצעירים במסעדה.

קורס הכשרת הטבחים הינו קורס ההכשרה המקצועי הראשון שהתקיים מטעם יוזמת "עובדים ביחד", והראשון שזימן הכשרה איכותית למקצוע הטבחות בנגב. אנו מאמינים כי הכשרה זו תקדם צעירים ומעסיקים גם יחד. הקורס נבנה לאחר מיפוי מקיף של שוק העבודה בנגב, תוך אפיון המשרות המבוקשות והחסרות ובחינת קשיי התעסוקה של צעירים בנגב. בימים אלו החלו ההכנות לקורס הבא שיתקיים במסגרת היוזמה והפעם בתחום הקידום הממומן באינטרנט (PPC).

אנו רוצים להודות לכל בעלי המסעדות אשר לקחו חלק בקורס ההכשרה:  מלון בראשית, מסעדת כרמים, מסעדת רטטוי, פינת אוכל והמסעדות של קבוצת קמפאי.