משהו קטן וטוב: מצעיר בסיכון – לבעלים של מסעדה העוזרת לצעירים

שמואל חי הלברון הוא בוגר של 'למרחב 'באר שבע ומעביר את הערכים והמיומנויות שרכש בתכנית לצעירים אחרים שחווים קשיים. "החלטתי לפתוח את המסעדה שלי כדי להחזיר לחברה על מה שהיא נתנה לי", הוא מספר. 

עם אבא נרקומן ואמא שסבלה ממחלת נפש, לשמואל חי הלברון לא היה סיכוי אמיתי לשרוד בשכונה ד' בבאר שבע. בגיל 16 הוא כבר קנה פלאפונים גנובים ומכר אותם כדי להתקיים, אבל אז הוא נחשף לתכנית מיוחדת לנערים בסיכון במסעדת "רינגלבלום" בעיר, ומשם דרכו השתנתה.

אחרי שהעיפו את חי מבית הספר, הוא החליט לעבוד במסעדה רק בשביל להרוויח כסף ולממן את שיעורי הנהיגה שלו. אבל אז הוא התאהב בתחום הקולינריה..לקריאת סיפורו של שמואל, לחצו כאן

אנחנו גאים בשמואל ומאחלים לו המשך הצלחה רבה בעשייתו!