• $תרמו
  • התנדבו
עמותת למרחב
  • English
  • Menu
    • אודות
      • סגור
      • מי אנחנו
      • מודל למרחב
      • תחומי הליווי
      • שקיפות
    • שותפויות ומיזמים
      • סגור
      • התכנית האקדמית להכשרת מלווים
      • ליווי מבקשי מקלט
      • יוזמת עובדים ביחד
    • הצוות
      • סגור
      • צוות מוביל
      • הועד המנהל
      • ועדה אקדמית
    • הבוגרים שלנו
      • סגור
      • היוצאים למרחב
      • הבוגרים
    • חדשות
    • לתרומה
    • צרו קשר
      • סגור
    • igolnewlogo.min
    • השכרת חדרים וכיתות
    • English
    • עמוד הבית
    • מי אנחנו
      • מודל למרחב
      • תחומי הליווי
      • מחקרים ומידע
      • שינוי מדיניות
    • שותפויות ומיזמים
      • התכנית האקדמית להכשרת מלווים
      • ליווי מבקשי מקלט
    • צוות מוביל
      • ועדה אקדמית
      • הועד המנהל
    • היוצאים למרחב
      • הבוגרים
    • תרמו
    • צרו קשר
    • חדשות
    • שקיפות
    • EnglishEnglish
    • עיגול לטובה
    • השכרת כיתות וחדרים
    עמותת למרחב עמותת למרחב
  • English
  • Menu
    • אודות
      • סגור
      • מי אנחנו
      • מודל למרחב
      • תחומי הליווי
      • שקיפות
    • שותפויות ומיזמים
      • סגור
      • התכנית האקדמית להכשרת מלווים
      • ליווי מבקשי מקלט
      • יוזמת עובדים ביחד
    • הצוות
      • סגור
      • צוות מוביל
      • הועד המנהל
      • ועדה אקדמית
    • הבוגרים שלנו
      • סגור
      • היוצאים למרחב
      • הבוגרים
    • חדשות
    • לתרומה
    • צרו קשר
      • סגור
    • igolnewlogo.min
    • השכרת חדרים וכיתות
    • English
    • עמוד הבית
    • מי אנחנו
      • מודל למרחב
      • תחומי הליווי
      • מחקרים ומידע
      • שינוי מדיניות
    • שותפויות ומיזמים
      • התכנית האקדמית להכשרת מלווים
      • ליווי מבקשי מקלט
    • צוות מוביל
      • ועדה אקדמית
      • הועד המנהל
    • היוצאים למרחב
      • הבוגרים
    • תרמו
    • צרו קשר
    • חדשות
    • שקיפות
    • EnglishEnglish
    • עיגול לטובה
    • השכרת כיתות וחדרים
    משהו קטן וטוב: מצעיר בסיכון – לבעלים של מסעדה העוזרת לצעירים

    משהו קטן וטוב: מצעיר בסיכון – לבעלים של מסעדה העוזרת לצעירים

    02/09/2018

    שמואל חי הלברון הוא בוגר של 'למרחב 'באר שבע ומעביר את הערכים והמיומנויות שרכש בתכנית לצעירים אחרים שחווים קשיים. "החלטתי לפתוח את המסעדה שלי כדי להחזיר לחברה על מה שהיא נתנה לי", הוא מספר. 

    עם אבא נרקומן ואמא שסבלה ממחלת נפש, לשמואל חי הלברון לא היה סיכוי אמיתי לשרוד בשכונה ד' בבאר שבע. בגיל 16 הוא כבר קנה פלאפונים גנובים ומכר אותם כדי להתקיים, אבל אז הוא נחשף לתכנית מיוחדת לנערים בסיכון במסעדת "רינגלבלום" בעיר, ומשם דרכו השתנתה.

    אחרי שהעיפו את חי מבית הספר, הוא החליט לעבוד במסעדה רק בשביל להרוויח כסף ולממן את שיעורי הנהיגה שלו. אבל אז הוא התאהב בתחום הקולינריה..לקריאת סיפורו של שמואל, לחצו כאן. 

    אנחנו גאים בשמואל ומאחלים לו המשך הצלחה רבה בעשייתו! 

    לקריאה
    פורסם ב: חדשות
    « הקודם
    הבא »
    מי שאני. מי שאני יכול להיות.
    פוסטים אחרונים
    מה שבין מלווים וצעירים: הצלחות קטנות בדרך

    מה שבין מלווים וצעירים: הצלחות קטנות בדרך

    ירושלים, אנה פרנק וצעירים מבקשי מקלט

    ירושלים, אנה פרנק וצעירים מבקשי מקלט

    מעריכים, תורמים, משדרגים!

    מעריכים, תורמים, משדרגים!

    תכל'ס חברתי: למרחב ברדיו החברתי

    תכל'ס חברתי: למרחב ברדיו החברתי

    קבוצת שלב א' בב"ש סוגרת שנה

    קבוצת שלב א' בב"ש סוגרת שנה

    הצטרפו לעשייה
    תרמו
    מעוניין לתרום?    לחץ כאן
      צרו קשר
    אנחנו תמיד זמינים כדי לעזור לך בצורה הטובה ביותר שאנחנו יכולים.
    כדי ליצור איתנו קשר ישירות    לחץ כאן
    רשתות חברתיות
    • Facebook
    • YouTube
    • LinkedIn
    הנהלה ומשרדים:
      הרב רפאל ביטון 8, הוד השרון‭
      09-760-3111
      09-745-5769
      info@lamerhav.co.il
      ​​לרשימת בתי למרחב
    הצטרפו לעשייה:
    חדשות
    תרמו
    צרו קשר
    הרשמה לניוזלטר:
    שתפו עם החברים:
         
    נבנה ע״י DiBURiM, מיתוג עסקי ובניית אתרים   |  פיתוח ועיצוב: קובי רוטנברג, בוגר למרחב
     הצהרת נגישות  |   מפת אתר  |   כל הזכויות שמורות לעמותת למרחב
    גלילה לראש העמוד